Blu Eye

 

LAAT U NIET VERRASSEN…
WORD TIJDIG GEWAARSCHUWD VOOR NADERENDE HULPDIENSTEN!!

Target Blu Eye is een uniek en wereldwijd gepatenteerd verkeersveiligheidssysteem dat u tijdig waarschuwt voor naderende hulpdiensten. Ook als de hulpdienst géén zwaailicht en sirene voert. Met Target Blu Eye wordt u gewaarschuwd via een akoestisch signaal en met een signaalsterktemeter op het bedieningsdisplay. Hierop kunt u in één oogopslag aflezen of de hulpdienst dichterbij komt of zich van u verwijdert.

Target Blu Eye: beproefd verkeersveiligheidssysteem

Target Blu Eye is gebaseerd op TETRA technologie, de basis voor het C2000 netwerk van de Nederlandse hulpdiensten. Dankzij deze geavanceerde technologie bent u er met Target Blu Eye van verzekerd dat u vroegtijdig wordt gewaarschuwd voor naderende hulpdiensten. Waardoor u niet wordt verrast en tijdig kunt anticiperen. Het beproefde verkeersveiligheidssysteem Target Blu Eye herkent de aanwezigheid van:

Politievoertuigen (surveillancewagens, KLPD en onopvallende politie-auto’s)
Politiemotoren
Ambulances
Brandweerauto’s

Met het verkeersveiligheidssysteem Target Blu Eye verhoogt u niet alleen uw eigen verkeersveiligheid, maar ook de verkeersveiligheid van overige weggebruikers en uiteraard de hulpdiensten zelf.

Mocht u nog vragen hebben over dit product, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst.