Laser

De Target LaserTrack is een laser-afstandsbediening waarmee u automatisch uw garagedeur, tuinhek of buitenverlichting kunt aansturen.

Zonder één druk op de knop! De hiervoor gebruikte klasse 1 lasertechnologie is veilig, betrouwbaar en biedt meer bedieningsgemak dan een conventionele afstandsbediening.

Daar komt nog bij dat het systeem de signalen van polite laserguns herkent. Dit zijn mobiele lasersystemen die de politie gebruikt om snelheden te meten. Omdat de Target LaserTrack werkt op infrarood kan het systeem de signalen van de politie lasergun herkennen, want ook deze systemen werken op 904 Nm.

De Target LaserTrack is in 2004 door Target Automotive zelf ontwikkeld. Het systeem wordt in Nederland gefrabiceerd met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige componenten. Dit maakt dat Target LaserTrack uitermate betrouwbaar functioneert. Het unieke van de LaserTrack is dat u volledig automatisch, dus zonder “druk op de knop”, uw tuinhek, garagedeur of buitenverlichting kunt bedienen. Door de gepatenteerde “trigger and reply” technologie wordt de unieke code van uw voertuig automatisch door de basis transponder(s) herkend zodra u binnen bereik komt. De hiervoor gebruikte Klasse 1 lasertechnologie is veilig, betrouwbaar en biedt meer bedieningsgemak dan een conventionele afstandsbediening.

Belangrijke informatie:

Praktisch alle lasersystemen die gebruikmaken van infrarood licht, zenden hun informatie uit op 904 Nanometer, de golflengte die wereldwijd tot standaard is verheven. Net als de Target LaserTrack maken de laserguns voor snelheidsmetingen van de politie gebruik van deze golflengte. In tegenstelling tot alle andere lasersystemen is de Target LaserTrack als enige uitgerust met intelligente elektronica die in staat is signalen van laserguns en andere lasersystemen die gebruik maken van dezelfde golflengte als zodanig te herkennen. Na herkenning van een ‘niet eigen’ infrarood signaal schakelt de Target LaserTrack zich na enkele seconden automatisch tijdelijk uit om storingen te voorkomen en bijvoorbeeld een laser-snelheidsmeting mogelijk te maken. U wordt hierover geïnformeerd door een licht- en geluidssignaal. Target LaserTrack is wettelijk toegestaan en voldoet aan de hoogste Europese eisen op het gebied van automotive accessoires. U kunt het systeem daarom overal gebruiken.