Communicatie

Sinds maart 2002 is er een verbod op het bellen in de auto, dit mag alleen nog uitzonderlijk d.m.v. een carkit of headset.

Om een goed telefoon gesprek te kunnen ondergaan in de auto is het belangrijk dat u een goede handsfree set laat monteren. De meeste handsfree set filteren het omgevingsgeluid weg waardoor het gesprek nog duidelijker word. Ook is het ideaal om te zorgen dat het geluid van de carkit over de speakers van de auto weergegeven word. De meeste nieuwe carkit’s werken via Bluetooth waardoor in veel gevallen de telefoon gewoon in u zak kan blijven zitten en het telefoonboek gesynchroniseerd word met uw carkit in de auto.

Tevens bestaat er tegenwoordig ook een goede oplossing om een Bluetooth module te koppelen aan uw bestaande fabrieksradio. Met dit systeem is de telefoon te bedienen via uw stuurwiel of fabrieksradio. Dit is in de basis vaak dezelfde Bluetooth module die er door dealer aangeboden word, maar waar de prijs een stukje gunstiger van is. Het systeem is o.a. leverbaar voor de volgende merken auto’s: Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Seat, Skoda, en Volkswagen.

via uw stuurwiel of fabrieksradio. Dit is in de basis vaak dezelfde Bluetooth module die er door dealer aangeboden word, maar waar de prijs een stukje gunstiger van is. Het systeem is o.a. leverbaar voor de volgende merken auto’s: Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Seat, Skoda, en Volkswagen.