Bescherming tegen vaste en mobiele snelheidscontroles

De STi-R is geen radardetector, maar kan wel worden uitgebreid met een hoog frequent (HF) receiver waarmee u de beschikking krijgt over Police Verification.

Er kan namelijk zich een situatie voordoen dat u zich er niet bewust van bent dat u wordt geflitst. Het kan zelfs gebeuren dat u een bekeuring krijgt terwijl u de maximaal toegestane snelheid niet heeft overschreden. Deze onaangename situatie kan het gevolg zijn van onjuist ingestelde radarcontrole-apparatuur waarmee de politie snelheidsmetingen verricht. Het is daarom prettig om te weten dat de STi-R Plus beschikt over Police Verification. Dankzij deze functie kunt u eventuele snelheidsovertredingen die met behulp van radar zijn vastgesteld, achteraf op juistheid controleren.

Dankzij de hoogwaardige HF receiver én de meegeleverde CD Detection Tools, kan de STi-R tevens van radardetectiesoftware worden voorzien. Met deze STi-R Plus detecteert het systeem in deze configuratie tevens alle mobiele radarcontroles. De STi-R Plus detecteert alle radarfrequentiebanden die in Europa worden gebruikt voor snelheidscontroles, waaronder de X, K(narrow) en Ka(narrow)-band. Het systeem is voorzien van “stealth technologie” hetgeen betekent dat het systeem onzichtbaar is voor de radardetector-detectors zoals die in diverse Europese landen door de politie worden gebruikt. Bovendien combineert de STi-R Plus de toepassing van de radardetectiesoftware met de aanwezige GPS technologie. Valsmeldingen op specifieke locaties, zoals bijvoorbeeld benzinestations, kunnen zodoende worden uitgefilterd. Dat rijdt wel zo comfortabel. Opgeteld, biedt de STi-R Plus verreweg de meeste voordelen!

Voordelen STi-R Plus

  • Uit te breiden met radardetectiesoftware
  • Beschikt over alle Europese frequentiebanden (X, K/narrow en Ka/narrow)
  • Detectie-afstand 400 tot 1.000 meter
  • Valsmeldingen verwijderen via GPS technologie
  • Police Verification

Let op!
Het gebruik van een radardetector is verboden in Nederland. Wij raden u aan de STi-R Plus software alleen te installeren in landen waar dit is toegestaan. Voor alle duidelijkheid, de STi-R zonder radardetectiesoftware voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Indien u de radardetectiesoftware eenmaal heeft geïnstalleerd, kunt u deze eenvoudig en binnen vijf seconden uit uw STi-R Plus verwijderen. Op deze wijze voldoet u aan de huidige wetgeving op het moment dat u Nederland weer binnen komt rijden. Dat is wel zo prettig.

Adviesverkoopprijzen incl. BTW:

  • STi-R Plus: € 1.299,-