Window tinting

Als u meer privacy, veiligheid, uitstraling of inbraakwering wilt, dan is folie het product voor u. Wij kunnen alle autoruiten blinderen met raamfolie. Voordelen zijn onder andere: meer privacy voor de personen in de auto, extra bescherming tegen UV-straling. Ook geeft autoruiten blinderen een chiquere uitstraling.

Voor het tinten en blinderen maken wij gebruik van zeer hoogwaardige glasfolie. Deze glasfolie is kleurvast en krasbestendig.

Safetyfilm

Inbraak vertragende raamfolie op uw ruiten maakt deze vele malen sterker. Mocht een inbreker een poging tot inbraak doen, dan zal hij al snel het hazenpad kiezen. Doordat de raamfolie erg taai is zal het teveel tijd kosten om binnen te komen. Met inbraak vertragende folie op uw ruiten, zal de schade bij ruitbreuk aanzienlijk minder zijn, omdat de glasscherven in de folie blijven “hangen”. Mede doordat steeds meer verzekeringmaatschappijen hogere eisen stellen aan de beveiliging van uw voertuig is onze inbraak vertragende raamfolie de ideale oplossing om uw ruiten te upgraden naar de juiste norm.

 

Bestelauto’s

Bij het blinderen van bestelauto’s wordt meestal alleen de achterruit geblindeerd. Dit om mogelijke inbrekers het zicht op de lading te ontnemen. Het is nog wel mogelijk om van binnen naar buiten te kijken. Maar het autoruiten blinderen zorgt niet alleen voor verduistering maar ook voor inbraakvertraging als geprobeerd wordt een ruit in te slaan.